Ik ben weer begonnen!!

De naambordjes die ik maak zijn allemaal handmatig gemaakt en daarom uniek. Verzin dus zelf je kleuren en vorm combinaties. Ook goud, brons of zilverkleurig is mogelijk. Alles wordt afgelakt, dus ook als ze buiten hangen is dat geen enkel probleem. Je kunt van alles aangeven, maar je kunt je natuurlijk ook laten verassen.

De bordjes worden geschilderd op dun berkenhout van 6,5 mm dikte. Dit hout blijft mooi ook na verloop van tijd. Ik gebruik acrylverf omdat de kleuren erg sprankelend zijn en ook mooi blijven. Er zijn verschillende formaten. Maar ook een eigen formaat is mogenlijk.

De bordjes die ik verkoop zijn nu vooral voor paardenstallen. Maar ik heb ook al voor andere dieren bordjes gemaakt. Ook zijn er enkele huizen in Nederland en Belgie waar een naambordje van mij hangt bij de voordeur.

En wat dacht je van een geboortebordje. Een uniek cadeau. Je stuurt me bijv het geboortekaartje en ik gebruik de afbeelding (als het mogenlijk is) op het bordje. Of misschien een leuk bordje voor de kamer deur van uw (klein)kinderen.

Bestellen gaat makkelijk via het bestelformulier. Daar kun je ook zien hoever je bestelling is. En ook bijv hoe lang de levertijd is op dat moment.